nlc.hu
Sztárok

Magyar férfi és női sztárbarátságok

Ezek a magyar sztárok az élő bizonyítékok rá, hogy létezik férfi-nő barátság

Vannak, akik pár hónapja találtak egymásra, de akadnak olyanok is, akiket évtizedek óta köt össze szoros kapcsolat.

Tavaly nagy port kavart Varsányi Réka és Kucsera Gábor az Ázsia Expresszben, természetesen jó értelemben. Az Alekosz párjaként érkezett Rékát egy ország sajnálta, amiért az egykori villalakó felháborító módon viselkedett vele, majd mindenki imádta, amikor a sportoló egy napon keresztül megmutatta azt, milyen is egy igazi férfi. Az internet egyből beleszeretett a párosba és abban reménykedtek, talán több is kialakul közöttük. 

Varsányi Réka és Kucsera Gábor

Varsányi Réka és Kucsera Gábor
(Fotó: TV2)

Pár hete felrobbantotta az internetet, amikor Réka Instagram-oldalán osztott meg egy videót, melyben Kucsi vele és kislányával kártyázik. Újra reménykedni kezdtek az emberek, de a páros gyorsan tisztázta, szimpla barátság van kettejük között. 

 

Régen én is azt gondoltam, hogy ilyen nem létezik, aztán ahogy idősebb lettem, rájöttem, hogy csak meg kell érni ehhez. A mai világban nagyon ritka az őszinte barátság, olyan ahol nincsenek hátsó szándékok, nem akarnak kihasználni, egy kapcsolat, ami kölcsönös tiszteleten alapszik. Ez sokkal többet ér. Úgyhogy most már bátran ki merem jelenti, létezik férfi és nő között barátság. Ha valakinek rossz napja van, el tudjuk egymásnak mondani. Én egy jó hallgatóság vagyok. Bármikor kiöntheti nekem a szívét” – mondta a kapcsolatukról Kucsera, majd Réka így nyilatkozott róla:

Mindenki azt találgatta, hogy van-e köztünk bármi. De sajnos el kell, hogy szomorítsak mindenkit, Kucsival csupán barátok vagyunk. Persze, van szemem, tudom, hogy nagyon jó pasi, de ez a kapcsolat barátságként mélyült el, olyan, mintha Gábor a testvérem lenne.

Nem ők az egyetlenek a magyar sztárvilágban, akiket szoros barátság fűz össze

Liptai Claudia és Csonka András

Claudia és Csonka András legutóbb 1993-ban, három évtizede álltak egy színpadon a Grease című musicalben, tavaly pedig újra együtt dolgoztak a Hölgyválasz című darabban, és közelebb kerültek egymáshoz, mint valaha. 

Liptai Claudia és Csonka András

Fotó: Olajos Piroska

Huszonéves korunk óta barátok vagyunk Claudiával. Igaz, voltak évek, amikor elsodródtunk egymástól, és ritkábban találkoztunk, de valójában mindig ott voltunk egymás életében. Persze szokták mondani, hogy nem kötelező egymást szeretni, de én jobban érzem magam, ha olyan emberek vesznek körül, akiket valóban kedvelek, ismerek és közel érzek magamhoz. Nem véletlenül vagyok szabadúszó. Szeretem megválogatni, hogy kikkel dolgozom együtt, Claudia pedig rendkívül hálás partner, hiszen nagyon alázatos, szorgalmas és ambiciózus. Úgy gondolom, hogy nagyon jól kiegészítjük egymást” – nyilatkozta a darab kapcsán Csonka András. 

Balázs Andi és Curtis

A színésznő és a rapper külső szemmel két teljesen különböző karakternek tűnik, éppen ezért sokakat meglepett, amikor kiderült, rendkívül közeli barátságot ápolnak. 

Curtis és Balázs Andi

Fotó: Schumy Csaba

Voltunk egy tévéműsorban, a Csak show és más semmiben, ahol ő zsűri volt. A műsor sajtótájékoztatóján valahogy egymás mellé keveredtünk, aztán ugyanazokon a dolgokon nevettünk, ugyanazokon a dolgokon botránkoztunk meg, majd egymásra néztünk, megöleltük egymást és mi onnantól kezdve szeretjük egymást. Olyan, mintha a nővérem lenne. (…) Mindennap beszélünk telefonon, ha nem tudunk, akkor írogatunk. Meg is érezzük egymás gondját, baját, félelmetes szinten. Megérzem, ha Andinak valami nem oké és ez fordítva is” – mondta Curtis a kapcsolatukról. Andi pedig, aki szintén testvéreként szereti a rappert, így mesélt a megismerkedésükről:

2018-ban megöleltük egymást és miután rájöttünk, hogy ez jó mindkettőnknek, így maradtunk. Hálás vagyok a barátságáért és akkor vagyok a legboldogabb, ha ő is az.

Oroszlán Szonja és Szabó Győző

Oroszlán Szonja és Szabó Győző

Fotó: Szabolcs László

A két színész nem csak a képernyőn működik tökéletes párosként, a magánéletükben több mint 20 éve szoros barátság van köztük.

A kilencvenes évek vége felé éppen egy Rómeó és Júlia-átiratot próbáltunk az Ódry Színpadon, ami úgy nézett ki, hogy csak fiúk játszották, kicsit ilyen West Side Story-s, bicskás srácok beszéltek a lányokról. Én Benvoliót alakítottam és mindannyian kaptunk egy pillangókést. Megmondom a frankót, előtte soha életemben nem fogtam ilyen kést, de ezzel a kezemben kimentem a büfébe. Majd odalépett mellém egy szőke lány, kikapta a kezemből, tekert kettőt-hármat rajta, mondta, hogy »na, ezzel így kell bánni«. Majd visszaadta nekem, én pedig a mai napig ott állok és csak nézek, hogy ki ez a csaj” – idézte fel a megismerkedésüket Győző. Szonja pedig az nlc-nek arról is mesélt, sose merült fel bennük, hogy több legyen köztük barátságnál, de a kapcsolatuk tényleg különleges.

Éppen ez a kémia, ami rendületlenül megvan közöttünk már húsz éve, olyan értékes számunkra, mind barátokként, mind szakmailag, hogy ezt semmiért nem kockáztatnánk. Ez a kapcsolat szent és sérthetetlen. Néha persze viccelődtünk vele, hogy együtt kéne élnünk, hiszen olyan könnyen működünk együtt. De azért kimondhatom, engem több férfi is elhagyott Győző miatt. Leginkább a húszas éveimben voltak olyan partnereim, akik nem hitték el, hogy köztünk nincsen több. Mondtam is neki, hogy nem hiszem el, hogy miatta nem tudok bepasizni, ezért egy idő után minden kapcsolatom úgy indítottam, hogy bemutattam a Győzőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top