nlc.hu
Mindennapok

20 év után újra Brigi és Brúnó

Szabó Győző Oroszlán Szonjáról: „Ha férfi és nő között létezik barátság, akkor ez tényleg az”

Húsz év után együtt térnek vissza a képernyőre.

Hétfőn 20 év után visszatér a Szeret, nem szeret sorozat, Brigi és Brúnó címmel. A vígjátékszéria minden hétköznap 19:30-kor 3 darab 7 perces epizóddal lesz látható a VIASAT3-on. A premier apropójából hosszú interjút adott a SorozatWikinek Szabó Győző és Oroszlán Szonja. A színészpáros többek között arról is beszélt, mit szóltak 20 évvel ezelőtt, valamint most, amikor felkérték őket a sorozatba, valamint milyen közöttük a kapcsolat.

Szabó Győző

Szabó Győző és Oroszlán Szonja, mint Brúnó és Brigi – Forrás: viasat3.hu

Az első perctől fogva, a magánéletben és a szakmai kapcsolatunkban is rögtön megtaláltuk az összhangot. Ez azért sem mindegy, mert egy ilyen helyzetben mindig az a legfontosabb, hogy ki a partner. (…) Most, amikor 20 évvel később Herendi Gábor felhívott, nem akartam hinni a fülemnek, hogy újra át lehet élni ezt az élményt” – mesélte Oroszlán Szonja. 

Szabó Győző bevallotta, hogy 20 évvel ezelőtt még nem tudta pontosan, hogy mire mond igent. “Azt tudtam csak, hogy jó ízű, jó fajta munka lesz, ugyanis Szonjával dolgozni mindig öröm. Ha férfi és nő között létezik barátság, akkor ez tényleg az. Leforgattuk és azt éreztem, hogy remek lett” – árulta el a színész, hozzátéve: a mostani felkéréskor boldogságot érzett.

Arról pedig így vallott, hogy A mi kis falunk-szerepe után most egy régi-új karakterben láthatják őt a nézők: “Szerintem most megint az az időszak lesz, amikor Stokiból egy kicsit Brúnó leszek mindenkinek. Stokit ki fogja ütni a Brúnó“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top