nlc.hu
TV-sztárok

Kucsera Gábor és Varsányi Réka így éreznek

Kucsera Gábor tisztázta, milyen érzései vannak Varsányi Réka felé

Az egykori sportoló tiszta vizet öntött a pohárba a kapcsolatukat illetően.

Varsányi Rékát tavaly ősszel az Ázsia Expresszben ismerhették meg a tévénézők, amikor akkori párjával, Alekosszal nekivágtak a közös kalandnak. A pár a műsor alatt szakított egymással, a fájdalmas búcsúban pedig szintén a forgatáson résztvevő Kucsera Gábor segített Rékának. A két szereplő barátsága a show után is folytatódott, sőt korábban feltöltötték egy videót a közösségi oldalaikra, ahol kedélyesen kártyáznak Réka gyerekeivel együtt. A találgatások azonnal beindultak, melyekre először az édesanya reagált. 

„Már ezer éve nem találkoztunk. Nagyon rég megbeszéltük, hogy jó lenne összefutni, ám ez ilyen-olyan olyan okokból mindig meghiúsult. Most végre összejött. Egyszerűen beszélgettünk, mint két jó barát. Ez egy őszinte emberi kapcsolat, amit igyekszünk ápolni. Mivel mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, általában csak összenevetünk egy-egy poszt alatt, vagy röviden beszámolunk egymásnak, mi van a másikkal. Örülök, hogy most tudtunk egy tartalmasat beszélgetni. Megmutattam neki a felújított lakást, tetszett neki. Azt mondta, büszke rám” – tisztázta Réka a story.hu-nak a felröppent híreszteléseket. Most Kucsera Gábor fejtette ki, pontosan milyen kapcsolatban vannak a hölggyel.

Varsányi Réka és Kucsera Gábor

Varsányi Réka és Kucsera Gábor a műsorban. (Fotó: TV2)

 „Régen én is azt gondoltam, hogy ilyen nem létezik, aztán ahogy idősebb lettem, rájöttem, hogy csak meg kell érni ehhez. A mai világban nagyon ritka az őszinte barátság, olyan ahol nincsenek hátsó szándékok, nem akarnak kihasználni, egy kapcsolat, ami kölcsönös tiszteleten alapszik. Ez sokkal többet ér. Úgyhogy most már bátran ki merem jelenti, létezik férfi és nő között barátság” – mondta Gábor a Kiskegyed videójában, majd hozzátette: „Ha valakinek rossz napja van, el tudjuk egymásnak mondani. Én egy jó hallgatóság vagyok. Bármikor kiöntheti nekem a szívét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top