nlc.hu
Sztárok

Csonka András Liptai Claudiáról

Liptai Claudia és Csonka András közel került egymáshoz: „Nagyon jól kiegészítjük egymást”

Sok évtizede barátok, de ez most még szorosabb lett.

Hamarosan bemutatásra kerül a Játékszín új darabja, a Hölgyválasz. Most még csak sejteni lehet, hogy hatalmas sikere lesz a nézőknél, azt viszont egyenesen tudjuk, a színészekre már most rendkívül jó hatással van.

Csonka András és Liptai Claudia

Fotó: Schumy Csaba

Liptai Claudia és Csonka András legutóbb 1993-ban, éppen három évtizede álltak egy színpadon a Grease című musicalben, most pedig újra együtt dolgoznak, és közelebb kerültek egymáshoz, mint valaha. A színdarab kapcsán Csonka András őszintén mesélt a barátságáról Claudiával, ami több évtizedre visszavezethető.

„Huszonéves korunk óta barátok vagyunk Claudiával. Igaz, voltak évek, amikor elsodródtunk egymástól, és ritkábban találkoztunk, de valójában mindig ott voltunk egymás életében – vallotta be a Story magazinnak András, aki szerint a kölcsönös bizalom nemcsak egy barátság, hanem egy jó munkakapcsolat alapja is. – Persze szokták mondani, hogy nem kötelező egymást szeretni, de én jobban érzem magam, ha olyan emberek vesznek körül, akiket valóban kedvelek, ismerek és közel érzek magamhoz. Nem véletlenül vagyok szabadúszó. Szeretem megválogatni, hogy kikkel dolgozom együtt, Claudia pedig rendkívül hálás partner, hiszen nagyon alázatos, szorgalmas és ambiciózus. Úgy gondolom, hogy nagyon jól kiegészítjük egymást, ráadásul a próbák során még közelebb kerültünk egymáshoz. A tánc során mindketten megtapasztaltuk, hogy mennyire jó érzés egymásba kapaszkodni, egymásra támaszkodni és a sikert megosztani, együtt megélni, hiszen a táncban nincs te meg én, ott csak mi vagyunk, és pont attól szép, hogy a táncban mindig ketten eggyé válunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top