nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia a szenvedélyt választja

Liptai Claudia: „Az egész életem szenvedélyes, még a pogácsát is ennek megfelelően eszem”

Házasságában sincs ez másként.

Liptai Claudia hamarosan betölti az 50. életévét, ám ez egy cseppet sem látszik rajta. Fiatal és energikus, és egyszerre több pozícióban állja meg a helyét: műsorvezető, színésznő, feleség és édesanya. A fáradtság helyett viszont általában pörög, és túlfűti a szenvedély. 

Liptai Claudia

Fotó: Trenka Attila

A hot! magazin készített interjút a színésznővel, akit legutoljára a Magánélet című darabban láthattak a nézők, mely azt a témakört feszegeti, hogy az ember a szenvedélyes vagy a nyugodt életet választaná-e. Erre Claudiának is megvan a válasza.

„Egyértelműen a szenvedélyes kapcsolatot választom. Az egész életem szenvedélyes, még a pogácsát is ennek megfelelően eszem! Ez egy emberi alkat; nem is tudnám elképzelni az életemet, a házasságomat, vagy a munkámat anélkül, hogy szenvedéllyel élném meg minden egyes pillanatát – magyarázta Claudia, akinek szinte mindenki ismeri már a csipkelődő, pikáns humorát, ami ebben a darabban is feltűnik. – Hiszek abban, hogy az élet komoly történéseit és dolgait néha muszáj kicsit komolytalanul, illetve humorral kezelni. Ha bármi nagy baj van (ami sajnos akármikor jöhet), abban kell bízni, hogy a következő pillanatban érkezik valami új, ami sokkal jobb, és ami nem sírós.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top