nlc.hu
Sztárok

Legendás filmikon gratulált Liptai Claudiának és Pataki Ádámnak

„Örömét fejezte ki, hogy megtaláltuk a szerelmet” – legendás filmikon gratulált Liptai Claudiáéknak

A páros rajong a Ford Fairlane kalandjai című filmért, amelynek főszereplője egy szívhez szóló üzenetet küldött a házasoknak.

Rajong a filmekért Liptai Claudia és Pataki Ádám, akiknek megismerkedésük története is egy legendás filmhez köthető.

Liptai Claudia és Pataki Ádám

Fotó: Trenka Attila

„Az első találkozásunkkor úgy váltunk el, hogy telefonszámot cseréltünk. Én annyit mondtam neki, hogy pont úgy kezdődik a számom, mint ahogy a kedvenc filmemben hangzik el: »Csak a hülye amerikai filmekben kezdődnek ennyivel a számok«. Ekkor derült ki Ádám számára, hogy egy olyan nő vagyok, aki egy olyan filmet szeret, amit hölgyek nem nagyon szoktak: ez a Ford Fairlane kalandjai” – árulta el Claudia, aki akkor még nem sejthette, hogy Ádám számára mennyire fontos ez a film.

„Dömsödi Tibor barátommal rengetegszer megnéztük ezt a filmet. Neki volt egy olyan terve, hogy az esküvőnkre egy videóüzenetet kér Andrew Dice Clay-től, a film főszereplőjétől. Fel is kereste őt a Facebookon, de válasz sajnos nem érkezett” – idézte fel a múltat a mestercukrász, aki maga is megdöbbent, amikor nemrég üzenetet kaptak a filmikontól. „Nagyon kedves üzenetet küldött nekünk, örömét fejezte ki, hogy megtaláltuk a szerelmet. Csupa jókívánságot küldött, csodálatos kis sorokat írt. Lehet, hogy ő a házassági évfordulónkra küldte már ezt, csak ahhoz képest kicsit előbb érkezett” – viccelődött a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia és Pataki Ádám.

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top