nlc.hu
Sztárok

Eltévedt Liptai Claudia és Pataki Ádám

„Pokoli ideges voltam” – Liptai Claudiát és Pataki Ádámot lerohanták a helyiek Marrakeshben

A házaspár épp az aznapi programról tartott vissza a szállásra, amikor eltévedtek egy turisták által egyáltalán nem látogatott részre.

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám sokszor avatják be a nagy közönséget magánéletük egy-egy pillanatába. Volt, hogy elmesélték, miken tudnak a legjobban összeveszni, vagy milyen váratlan helyzetekkel találták szembe magukat a nyaralásaik során. Most is egy ilyet idéztek fel, ugyanis meglehetősen feszült hangulatba került a házaspár, amikor eltévedtek marrakeshi útjuk során.

Liptai Claudia és Pataki Ádám

Fotó: Sláger FM

Aznap egy titkos kertet látogattunk meg és egy fantasztikus étteremben is jártunk. A többiek még elmentek a bazárba, de mi visszaindultunk a szállásra. Aztán egyszer csak eltévedtünk” – vallotta be a 95.8 Sláger FM-en Pataki Ádám, aki bár végig navigációt használt, a Ramadán miatti útlezárások elterelték őket a céltól.

Elől mentem és pokoli ideges voltam. Olyan helyen voltunk, ahol turisták már egyáltalán nem járnak. Már nyomultak, hogy majd ők megmondják merre menjünk. Még a hetedik sarkon túl is jöttek utánunk. Akkor már 2 km-t mentünk teljesen feleslegesen. Nem féltem, de a helyiek tényleg nagyon jöttek. Úgy mentem, mint a gép és közben mormoltam a fogam alatt mindenfélét. Ádám meg jött az újabb ötleteivel, „Drágám, fogok egy taxit!”, majd az ő applikációjával jó lesz… Igaz, eleve azzal tévedtünk el. Aztán Ádám valóban fogott egy taxit és mondta, hogy 50 dirhámért elvisznek minket, de én csak mentem tovább” – idézte fel a történeteket Liptai Claudia, akinek férje utólag már jót nevet mindezen.

A Ramadán miatti lezárásokkal tényleg nem számoltam. Meg azzal sem, hogy amikor sikerült végül taxit fognom, Claudia csak ment tovább. Ekkor belebotlottunk egy magyar házaspárba, akik csak annyit mondtak az esetet látva: Hát ez nem jött be” – tette hozzá nevetve az ’ÉdesKettes’ -ben Ádám.

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top