nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudiáék amerikai útja

Különleges amerikai útjáról mesélt Liptai Claudia és a férje

Amerikai útjáról mesélt Liptai Claudia és Pataki Ádám.

Életre szóló élményben volt része néhány évvel ezelőtt Liptai Claudiának és Pataki Ádámnak. A cukrászmesternek nagy álma volt eljutni a tengerentúlra, ahol nemcsak hatalmasat kirándultak, de napokon keresztül ő maga volt a sofőr is.

„Nekivágtunk a nyugati partnak, ahol korábban még Claudia se járt. Két barátnője, a gyerekeik és mi. Összesen három anyuka, hat gyerek és jómagam, aki a sofőr is volt. Los Angeles, San Diego, San Francisco felé vettük az irányt, mindvégig én vezettem. Már az első néhány kilométer után úgy éreztem, hogy sikerült felvennem a ritmust a közlekedésben. Fantasztikus élmény volt az ott töltött idő”nosztalgiázott az ÉdesKettesben Pataki Ádám, akinek felesége a nem túl zökkenőmentes kezdetet is felidézte.

Liptai Claudia és pataki Ádám ilyenek otthon

Liptai Claudia és Pataki Ádám (Fotó: ÉdesKettes)

„Aggódtunk, hogy az akkor mindössze másfél éves Marci hogyan fogja bírni az utazást. Elképesztően élvezte és remekül bírta! Kivéve azt a részét, amikor megérkeztünk San Franciscóba. 14 óra repülőút után további négy órát kellett várakoznunk, hogy megkapjuk a bérelt autót. Valamit benéztek, azt hiszem ez volt az egyetlen pont, ahol mindenkinél elszakadt kicsit a cérna” – mondta az amerikai vakáció kapcsán Liptai Claudia, akinek férje elképesztő születésnapi ajándékban is részesült San Diegóban.

„Belépőt kaptam a Comic Con fesztiválra, amely a világ egyik legnagyobb képregény-karakterekhez köthető eseménye. Sőt, még a Doctor Strange segédjét alakító színésszel is találkoztam. Az egész út, az egész esemény az egyik legnagyobb élmény volt számomra” – emlékezett vissza a Sláger FM-en Pataki Ádám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top