nlc.hu
Sztárok

Pataki Ádám tankolása nem kis riadalmat okozott

„Nem is szeretnék belegondolni, hogy mi történhetett volna”” – Liptai Claudia férje óriásit bakizott

A mestercukrász egy kevésbé kipihent napján véletlenül benzint tankolt a dízel csereautóba. Liptai Claudia fellélegzett, amikor férje azzal hívta, azonnal rájött a hibára, szerencsére nem indította be az autót.

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám sokszor beavatják a nagy közönséget magánéletük egy-egy pillanatába. Volt, hogy elmesélték, miken tudnak a legjobban összeveszni, vagy milyen váratlan helyzetekkel találták szembe magukat a nyaralásaik során. Most egy olyan történetet idézett fel a műsorvezető kedvese, ami korábban sosem fordult elő vele, miszerint a dízelautóba véletlenül benzint tankolt.

Pataki Ádám

Fotó: Trenka Attila

„Azért mondom el, hogy mi történt, hogy ha esetleg más is így jár, tudja, hogy mit lehet tenni. Épp egy fáradtabb napom volt, három és fél órát aludtam, ráadásul elég szoros volt a napom. Reggel megtankoltam a csereautót – egyébként elektromos autóval közlekedek – amely egy nagyon kényelmes dízeljármű volt. Mikor már belement 45 liter, akkor realizáltam, hogy véletlenül benzint tankoltam a dízelautóba” – mesélte a 95.8 Sláger FM-en Pataki Ádám, aki a benzinkút munkatársainak is jelezte a problémát. „Azt mondták, hogy mással is előfordult már. Fel voltak készülve ilyen esetre, adtak egy telefonszámot, amely egy »üzemanyag-leszívó segélyhez« tartozott. A szakember közölte, hogy negyven perc múlva ott lesz és leszívja a benzint a tankból. Így is lett, rendkívül profin megoldotta a helyzetet, én pedig újra megtankoltam a megfelelő dízelüzemanyaggal” – mondta a mestercukrász, akinek felesége fellélegzett, hogy nem történt baj.

„Amikor Ádám felhívott és elmesélte, hogy mi történt, megijedtem, de elképesztően örültem, hogy azonnal észrevette a dolgot és nem indította be a kocsit. Nem is szeretnék belegondolni, hogy mi történhetett volna… 25 éve vezet, sose történt vele hasonló. Itt most minden összejött, de szerencsére nem történt baj” – tette hozzá az ÉdesKettesben Liptai Claudia.

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top