nlc.hu
TV-sztárok

Liptai Claudiáék házassági évforduló

Liptai Claudia megható képpel tudatta, ma 5 éve házasodtak össze Pataki Ádámmal

Csodaszép esküvőjük volt.

Liptai Claudia és Pataki Ádám kapcsolata kívülről irigylésre méltónak tűnik. Ugyanakkor a pár sokszor oszt meg érdekességeket a magánéletükből, melyekből kiderül, ugyanolyan átlagos házaséletük van, mint bárki másnak. Nem titkolják, hogy néha a legapróbb dolgokon is hatalmasakat tudnak veszekedni, hiszen mindkettőjüknek heves vérmérséklete van. 

Liptai Claudia, Pataki Ádám

Fotó: Birton Szabolcs

Minden kis vita ellenére, Claudia és Ádám elképesztő energiákkal támogatják egymást, hogy külön-külön, de együtt is megvalósíthassák álmaikat. Talán ez az, ami már ennyi éve összetartja őket. A műsorvezető gyönyörű képekkel tudatta Instagram-oldalán, hogy ma ünneplik 5. házassági évfordulójukat. 

„5 éve ezen a napon ugyanilyen, esküvőhöz nem túl ideális időjárásra ébredtünk. Én bucira sírtam a fejem, hogy mi lesz így? Szegény vendégek térdig járnak majd a sárban. Aztán Ádám apukája és az én anyukám az égben kettőkor széthúzták a felhőket és négy órára, verőfényes napsütés köszöntött be. Szerencsések vagyunk. Egymással, a gyerekeinkkel a barátainkkal. Ha ma nem is tűnnek el a felhők a mai napon, a mi életünk táskájában mindig van egy kis napsütés, amit bármikor elő lehet kapni! Boldog évfordulót magunknak” – írta Claudia bejegyzésében, melyet ITT tudsz megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top