nlc.hu
TV-sztárok

Liptai Claudia fia rajong a Korda-házaspárért

Liptai Claudia és Pataki Ádám kisfia hatalmas rajongója Korda Györgyéknek

Marcit elvarázsolta a két előadó, amikor személyesen találkozott velük. Azóta csak a slágereiket hallgatja.

Évtizedek óta generációk kedvence Balázs Klári és Korda György, akiknek slágereit az egész ország dúdolja. Éppúgy, mint Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám, akik szintén nagy kedvelői a két előadó munkásságának. Nemrég pedig gyermekük is csatlakozott a rajongótáborhoz.

Liptai Claudia, Pataki Ádám, Marci

Fotó: Sláger FM

„Egy fotózásra Marci is velem tartott, ott találkozott Korda Györggyel és Balázs Klárival. Annyira elvarázsolták őt, hogy azóta csak a Reptér és a Lady N című dalokat énekli” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, akinek franciaországi családi vakációjuk is Kordáék bűvöletében telt.

„Ez volt az első olyan családi utazásunk, ami nem strandolós, hanem városnézős volt. Marci rengeteget sétált velünk a kis apró lábaival. Elképesztően büszke vagyok a gyerekeimre, mert érdeklődőek, nyitottak és itt ez még inkább beigazolódott. Nizzától kezdve igyekeztünk mindent bebarangolni a négy nap alatt. Egy kedves videó is készült Monacóban, Marci ugyanis a kaszinó előtt elénekelte a Reptér és a Lady N című dalokat. Azonnal átküldtem Balázs Klárinak, aki egy szívhez szóló kedves üzenetet írt. Fantasztikus, hogy mennyien nőttünk fel a zenéjükön. A szüleim Kordáékat hallgatták, aztán én is. Panka most kezdte el a Reptér miatt, de ez a hagyomány Marcinál is folytatódik a Lady N-nel” – árulta el az ÉdesKettesben Liptai Claudia.

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top