nlc.hu
TV-sztárok

Így nyaral Liptai Claudia és Pataki Ádám

Liptai Claudia és Pataki Ádám külön-külön nyaraltak

A házaspár nemcsak családi nyaralás keretében töltődött fel. Liptai Claudia a barátnőivel, míg Pataki Ádám lakókocsis túrán vett részt.

A nyár minden pillanatát igyekszik kiélvezni Liptai Claudia és Pataki Ádám, akik már két nyaraláson is túl vannak. A házasok nemrég együtt töltötték az időt egyik kedvenc szállodájukban, gyermekeik társaságában.

„Van egy kedvenc helyünk, ahova rendszeresen visszatérünk. Nemcsak azért, mert remek a szolgáltatás, hanem azért is, mert a szállodán belül nyugodtan elengedhetem a gyerekek kezét, mert tudom, látom, hogy mennyire biztonságos. Most még Panka is velünk tartott, de már szinte felnőtt, nem tudom, meddig élvezhetjük még a közös nyaralásokat. Többnyire már a saját útját járja, a saját baráti társaságával, ami teljesen természetes az ő korában” – mondta az ÉdesKettesben Liptai Claudia, aki néhány napra egy csajos kiruccanásra is igent mondott.

„Az egyik barátnőm balatoni házában már télen is megszálltunk néhányan. Most is egy igazi csajos program volt, hogy pár napot eltöltöttünk ott. Így idén már a családdal és nélkülük is nyaraltam egy kicsit” – tette hozzá a műsorvezető, akinek férje, Pataki Ádám is megtalálta a megfelelő kikapcsolódási formát, amíg felesége távol volt.

„Régi nagy vágyam volt egy lakókocsis túra, amitől Claudia egyébként ódzkodik. Ezért amíg ő a Balatonon volt, felpakoltam a gyerekeket és mi is célba vettük a Balatont. Bejártuk az északi és a déli partot is. Óriási élmény volt, a gyerekek is nagyon élvezték!” – árulta el a 95.8  Sláger FM-en Pataki Ádám. 

Az ÉdesKettes című műsorban mesélt Pataki Ádám és Liptai Claudia

Az ÉdesKettes című műsorban mesélt Pataki Ádám és Liptai Claudia (Fotó: Sláger FM)

Sztárok és a nyaralás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top