nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni Ciprusban nyaral, méghozzá bikiniben - fotók

Weisz Fanni szuperszexi nyaralós fotót lőtt Cipruson

Ha az ember lánya celeb, és épp egy napsütéses, tengerparti országban nyaral, elengedhetetlen kellék egy Instagramra posztolt bikinis fotó. Weisz Fanni szerencsére nem feledkezett meg eme kötelezettségéről.

Ha én modell lennék és Cipruson nyaralnék, egész biztos vagyok abban, hogy készítenék magamról egy alakomat kiemelő bikinis fotót, amit annak rendje és módja szerint kitennék a követőimnek az Instagram-oldalramra. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy biztosan nem én leszek az, aki elítélem az aligruhás fotózkodást, és innen is köszi a Blikknek, hogy kiszúrták a vakációzó Weisz Fanni posztját.

„Csodás estét mindenkinek Ciprusról” – írta a képhez a magvas gondolatokat Fanni, bölcsen megjósolva, hogy az ilyen fotók melletti szövegek jelentősége eléggé alacsonyan van. Az érzelmi fordulatokban gazdag életet élő Weisz Fannira amúgy is ráfér a pihenés, hiszen nemrégiben adta be a váláshoz szükséges papírokat, ezt a lelki tortúrát pedig a tengerparton lehet csak igazán kipihenni. Jó nyaralást, Fanni!

Utóirat: Azóta Fanni már egy Jó reggelt-poszttal is előállt, ezt is idetesszük, mert így kerek.

Még egy kis Weisz Fanni jöhet?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top