nlc.hu
TV-sztárok

Stohl Luca a nyaralásáról is mesélt

Stohl Luca: „Már tervezzük a nászutunkat”

Stohl Luca mindig is szerette az aktív pihenést, vőlegényével nemrég Dél-Franciaországban jártak, ahol több nevezetes helyet is meglátogattak. Az Innovátor műsorvezetőjét a legjobban a parfümök fővárosa varázsolta el.

Stohl Luca sokat forgat és dolgozik mostanában, ezért is esett jól egy kis pihenés számára.

Két éve nem voltunk nyaralni a koronavírus és a munkánk miatt, és most már szerettünk volna elmenni új helyeket felfedezni, ezért elhatároztuk, itt az ideje számunkra új helyeket felfedezni” – mondja a műsorvezető, aki a vőlegényével volt nyaralni.

Stohl Luca Dél-Franciaországban járt vőlegényével

Stohl Luca Dél-Franciaországban járt vőlegényével (Fotó: Stohl Luca)

„Dél-Franciaország régi vágyunk volt, és tényleg fantasztikus helyeken jártunk. Szerencsére a nyelvtudással sem volt gondunk, bár sokan azt mondják, a franciák nem szeretnek angolul beszélni, mi mégis megértettük magunkat mindenhol. Szeretem az aktív pihenést, menni és felfedezni a hely nevezetességeit vagy épp titkos kincseit, bejárni híres helyeket. Ezért is mentünk el például a St. Marguerite szigetre is, ahol állítólag a Vasálarcost tartották fogva. A helyszín lenyűgöző volt, imádtam minden pillanatát. De jártunk még Cannes-ban és környékén, például Grasse-ban, a parfümök fővárosában. Természetesen az illatmintákkal nem lehetett betelni. Érdekes volt látni, hogy készülnek ezek a csodák. Érdekes volt minden pillanat.

Luca azóta már visszatért a hétköznapokba, újra forgat a Tények Pluszban és nemsokára indul az Innovátor, valamint a Brandépítők is. „Feltöltődve kezdtem újra a munkát, most is éppen egy felvételre tartunk – mondja Luca. – Szeretem a pörgést magam körül, hiányoztak már a dolgos hétköznapok. Persze nem mondom, hogy nem vágyom vissza Franciaországba, meg is beszéltük a párommal, hogy melyik helyre megyünk majd vissza. És már tervezzük a nászutunkat is, szeretnénk majd a hidegből a melegbe télből a nyárba repülni. De egyelőre még csak nézegetjük a helyszíneket.”

Luca az aktív pihenést szereti

Luca az aktív pihenést szereti (Fotó: Stohl Luca)

Sztárok és a nyaralás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top