nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia az otthonukról

Liptai Claudia és Pataki Ádám nem tud leállni a fészekrakással

A házaspár mindig úgy érzi, hogy van még mit csinosítani az otthonukon. Míg Pataki Ádám egy-egy újabb okoskütyüt szerez be, Liptai Claudia a díszekkel és apróságokkal szépítgeti házukat.

Állandó fészekrakónak tartja magukat Liptai Claudia és Pataki Ádám, akik folyamatosan szépítik, pofozgatják otthonukat.

„Mi állandóan rakjuk a »fészekbe a szalmaszálakat«. Ádám mindig egy újabb és újabb okoseszközt talál, amit feltétlenül be kell szereznie otthonra. Én pedig a kis csetreszeket, díszeket szeretem inkább gyűjtögetni” – mondta Liptai Claudia, aki legutóbb kisfia szobájának megszépítését tűzte ki célul. 

Pataki Ádám és Liptai Caludia

Pataki Ádám és Liptai Claudia (Fotó: ÉdesKettes)

Marci nemsoká iskolás lesz, igaz, ez még hosszú hónapok kérdése, de mi már most elkezdtünk rá készülni. Az ágyát emeletesre cseréltük, az már nagyfiúsabb neki. A játékai rendszerezésével viszont nem voltunk elégedettek, ezért Ádám egy fantasztikus bútorrendszert tervezett, ami megoldás lett a problémára. Ehhez azonban előtte egy alaposabb lomtalanítás is kellett, hogy csak a szükséges dolgokat pakoljuk át az új bútorba” – árulta el a műsorvezető, aki könnyen válik meg egy-egy használati tárgytól.

„Ádám jobban ragaszkodik a tárgyakhoz, én és Marci viszont olyan típusok vagyunk, akik könnyebben válnak meg ezektől. Egy nagy zsák játékot szedtünk össze, amit továbbadunk. Jó érzéssel tölt el, hogy más még örülhet ezeknek a játékoknak, könyveknek, amik jó állapotban vannak, de Marcinak már nincs rá szüksége. Ilyenkor mindig rájövök, hogy akár ennél is gyakrabban lomtalaníthatnánk a ház többi helyiségében is. Például a garázsban, ahova lassan nem férünk be a sok cucc miatt” – mondta a 95.8 Sláger FM-en hallható ÉdesKettesben Liptai Claudia.

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top