nlc.hu
Dekor

Liptai Claudiáék karácsonya

Liptai Claudia fényárban úszó házát szinte a Holdról is látni

A műsorvezető nem tagadja, megszállottja a karácsonynak.

Liptai Claudiáék otthona már teljes karácsonyi pompában díszeleg. A műsorvezető – aki vérbeli karácsonymániásnak vallja magát – minden évben lázasan készül az ünnepekre.

Liptai Claudia,

Liptai Claudiáék otthona vakító fényárban úszik – Fotó: Sajtóklub

„Tele van a ház a karácsonyi dolgokkal. Mindig beszerzek egy újabb fénydekorációt, Ádám nem győzi rendelni az elemtöltőket. Egyfolytában tölteni és cserélni kell az elemeket a dekorban. Bevallom, annyi fénydekoráció van a lakásban, hogy este nem kapcsolunk villanyt és így is nappali világosság van a házban” – árulta el Liptai Claudia, aki már a fát is pompába öltöztette a családjával.

„Eddig minden évben megvártuk a szentestét és csak akkor díszítettük fel a fát. Eddig bírtam, idén már most áll a fa, van rajta vagy 400 égő. Minden évben egy újabb hosszabbítót vagy okoskapcsolót kell beüzemelni, mert mindig találok egy újabb égősort, amit fel szeretnék rakni a fára. Szerencsére Ádám ebben is partner, mindig segít, hogy minden flottul menjen” – vallotta be az ÉdesKettes műsorvezetője, aki a kertet és a házat sem hagyja dekoráció nélkül.

„Három fényágyú világítja meg a házat, de a kertben vannak felfújható dekorelemek is. Az egyik Mikulás kicsit megadta magát, de érkezik helyette egy új. A hóember és a szarvas viszont remekül festenek” – mesélte Liptai Claudia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top