nlc.hu
Dekor

Polgár Krisztáék karácsonyi előkészületei

Meseszép lett Polgár Kriszta karácsonyi koszorúja

A házuk is már fényárban pompázik.

Megmutatta karácsonyi előkészületeit Polgár Kriszta. A családjával Amerikában élő, egykori szépségkirálynő nagyon lelkesen készülődik már az ünnepekre.

Polgár Kriszta

Polgár Krisztáék is már karácsonyi lázban égnek – Forrás: RTL / Fókusz – videó

A házukat már novemberben feldíszítették, szinte fényárban úszik. A díszítésről egy vicces videót is posztolt a közösségi oldalán, szemléltetve, hogy milyen „könnyen ment” a feldíszítés: „csak egy lendületes dobás” kellett hozzá, és „egyből rákerült” a házra a sok-sok égősor:

A garázst is körbetekerték égősorral, sőt a házuk előtti fákat is feldíszítették színes égőkkel.

Polgár Kriszta a karácsonyi koszorúját is megmutatta a követőinek. Saját kezűleg készítette, és csodaszép lett:

A háromgyermekes exszépségkirálynőéknél nem hiányozhat az amerikai filmekből jól ismert, kandalló fölé akasztott zoknisor. 

Polgár Kriszta is már felakasztgatta a névre szóló, karácsonyi zoknikat a családtagoknak, ebben érkezik ugyanis az ajándék. Mindezt sportmelltartóban tehette meg a jelenleg is 24-27 fokos Texasban.

Az egykori szépségkirálynő tavaly, az nlc-nek adott interjúban elárulta, az amerikai karácsonyuk eltér a megszokottól, hiszen miután kiköltöztek Texasba, a karácsonyi szokásaikat is át kellett alakítaniuk: „Amerikában mások a hagyományok, szerettünk volna ehhez is alkalmazkodni. (…) Itt már december elején felállítjuk a fát, mert ahogy vége az ünnepeknek, hamar le is bontjuk. A karácsonyi kivilágításra itt nagyon figyelnek, vannak olyan szomszédok, akik szinte versenyeznek azért, hogy kié a legszebb feldíszített fa az utcában. (…) Azzal pedig, hogy már szinte egy hónapja karácsonyi lázban égünk, teljesen megváltoztak a hétköznapjaink” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top