nlc.hu
Dekor

Eta néni háza karácsonykor

Idén is karácsonyi mesevilágot teremtett Eta néni, már az első napon lerohanták a dabasi házát

Évek óta valóságos zarándokhellyé válik a karácsonyi ünnepekre.

Már a nyitás első napján nagyon sokan felkeresték Eta néni dabasi házát, hogy megnézzék a hatalmas karácsonyi díszítést. Ahogy már az előző években is beszámoltunk, Kajdácsi Józsefné “Eta néni” dabasi házának udvarán és kertjében évről évre karácsonyi mesevilág elevenedik meg mindig ilyenkor, és az egész országból – sokszor még külföldről is – a csodájára járnak

Eta néni már októberben bejelentette, hogy – dacolva a  rezsiválsággal – idén is ünnepi mesevilágot varázsol Bronzvasárnapra a házából. “A költségekről nem szoktunk nyilatkozni, de szerencsére már 3 éve működik napelem a házunkon, így a szükséges energiát megtermeli a plusz áramfogyasztáshoz is” – magyarázta.

Eta néni háza

Fényárban a kert – Forrás: TV2 / Tények – videó

Majdnem másfél hónapba telt nekünk a díszítés, mert mindent át akartunk rendezni, hogy ne minden évben egyformát lássanak az emberek, mikor jönnek” – nyilatkozta a Tényeknek Eta néni, aki évekkel ezelőtt kezdte el feldíszíteni az otthonát és a kertet, 6 éve pedig úgy döntött, hogy beengedi az embereket, mivel nagy volt az érdeklődés.

Eta néni háza

Fotózkodni is lehet a kertben felállított szánra ülve – Forrás: TV2 / Tények – videó

A mostani díszítéshez egy egész csapatra volt szükség. A kertben egy hatalmas szán is helyet kapott, előtte kivilágított rénszarvasok vannak a fűben. Ez kimondottan azért készült, hogy aki Dabasra látogat, fényképet is készíthessen arról, hogy itt járt.

Eta néni január 6-ig várja a látogatókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top