nlc.hu
TV-sztárok

Liptai Claudia bejelentése

Liptai Claudia egy időre visszavonul: „Utoljára »gyújtottam« fel a színpadot”

Nem volt könnyű most ezt letennie.

Liptai Claudia márciusban boldogan újságolta, hogy régóta vágyott álma válik valóra azzal, hogy elindítja saját beszélgetős műsorát Youtube-on, a Nő a tét címmel. Míg az is szép sikereket ért el, Claudia járta az országot szintén saját önálló estjével, Clauságok címmel. Ebben saját történetei és a gyerekkora mellett Till Attiláról, a férjéről, Pataki Ádámról, valamint lánya édesapjáról, Gesztesi Károlyról is mesélt.

Liptai Claudia

Liptai Claudia (Fotó: Trenka Attila)

Az egésznek a különlegessége az volt, hogy soha nem hallott történeteket mesélt, és nemcsak a színészi, énektudását is megmutatta. A turné azonban most véget ért, amit Instagramon jelentett be

„Tegnap a nyári szünet előtt utoljára »gyújtottam« fel a színpadot a Clauságokkal Debrecenben. Telt ház volt és a végén állva tapsoló embereknek integethettem. Volt olyan házaspár, akiknek a 14 éves gyerekük vette a jegyet, apák napjára! Megint elképesztő mennyiségű szeretetet kaptam. Nehéz most dobozba tenni a kellékeket, az élményeket. De ősszel mindenhova is elviszem az önálló testem! Köszönöm a nézőknek és annak a csoda csapatnak, akik a kedvemért még be is öltöztek Claudiáknak!” – írta bejegyzésében a műsorvezető, ami ITT tekinthető meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top