Sztárok

Várandóssága miatt lecserélik Liptai Claudiát

Janza Kata lép Liptai Claudia helyébe a Játékszínben, ahol a Vidám kísértet című darabban játszott eddig a várandós műsorvezető.

 

A Játékszín hivatalosan is bejelentette a közösségi oldalon, hogy a várandós Liptai Claudiát eztán Janza Kata váltja majd a Vidám kísértet című, nagysikerű darabban. Liptai Claudia eddig Gálvölgyi János második feleségét. Ruthot játszotta, most azonban várandóssága miatt már inkább csak önmagára és születendő babájára koncentrál a Nagy Duett műsorvezetője Claudia, akinek kerekedő pocakja egyre látványosabb.

Várandóssága miatt lecserélik Liptai Claudiát

Közel egy éve mutattuk be a legendás Sir Noël Coward angol színműíró, forgatókönyvíró, színész, (…)1945-ben írt művét, a Vidám kísértetet, mely a színház műsoráról azóta levehetetlen. Most a sikeres szereposztás mégis változik. A főhős Charles (Gálvölgyi János) második feleségét játszó, méltán népszerű Liptai Claudia anyai örömök elé néz, ezért 2016. április 30-ától a Budapesti Operettszínház közkedvelt színésznője, Janza Kata vette át szerepét – olvasható a Játékszín közösségi oldalán. 

Gálvölgyi János és Hernádi Judit mellett már Janza Kata látható Ruth szerepeében (Fotó: Varga Bernadett/Játékszín)
Gálvölgyi János és Hernádi Judit mellett már Janza Kata látható Ruth szerepében (Fotó: Varga Bernadett/Játékszín)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top