Sztárok

Még feketében is látszik Liptai Claudia pocakja

A Tiszta szívvel című film bemutatójáról nem hiányozhatott Liptai Claudia, akinek a fekete ruhában sem sikerült elrejtenie szépen gömbölyödő pocakját.

Bemutatták Tilla filmjét, a Tiszta szívvel című alkotást, amelynek a premierjén sok sztár megjelent. többek között Liptai Claudia is, aki a párjával, Pataki Ádámmal érkezett. Amióta Claudia megerősítette, hogy várandós, rendre olyan ruhákat visel, amelyekben nemigen látszik a hasa. Most azonban még a fekete ruhában is kivehető volt a gömbölyödő pocakja.

Még feketében is látszik Liptai Claudia pocakja

“Sok premiert kihagytam már, a Tilláét soha nem hagynám ki. Pontosan azért, mert ő megérdemel minden figyelmet” – mondta Liptai Claudia, aki azt is megjegyezte, hogy bármennyire is jó partnere a Nagy Duettben Majka, neki azért hiányzik Tilla.

Még feketében is látszik Liptai Claudia pocakja

Tillát egyébként sokan támogatták, a Kismenők egyik zsűritagja, valamint műsorvezető társa, Ördög Nóri is kíváncsi volt a filmre. Ha kíváncsi vagy, ki mit mondott és hogyan zajlott a bemutató, kattints a videóra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top