Sztárok

A Nagy Duettben kiderült: babát vár Liptai Claudia

Aki kihagyta a műsort, bánhatja! Talán minden idők legerősebb szériája lesz az idei. De nem feltétlenül az énektudásra gondoltunk. Sőt...

Tizenkét sztárpár produkciójával és a megújult zsűrivel indult A Nagy Duett negyedik évada. A profi énekesek mellett dalolászással csak a fürdőkádban próbálkozó hírességek léptek színpadra.

A Nagy Duett sztárjainak produkcióit a zsűri és a közönség együtt bírálta el. A fergeteges szereposztású műsorban természetesen nem volt hiány a jókedvből. Minden sztárpár kitett magáért.

 

 

Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes produkcióját például imádta a közönség és a zsűri is, leginkább a táncos elemeket dicsérték előadásukban. A Kulcsár Edina–Hevesi Tamás páros kapcsán elhangzott, hogy ők voltak az első pár, ahol mindkettőjüknél rendben volt az éneklés is. A zsűri 30 ponttal, az adható maximummal jutalmazta őket.  A Fésűs Nelly–Berki Krisztián páros is tarolt, ugyancsak 30 ponttal jutalmazta a szakmai zsűri a szórakoztató előadást. A műsortól Cinthya Dictator és Varga Viktor búcsúzott. Úgy tűnik, a Tarzan című daluk nem volt elég a továbbjutáshoz.

Sőt, kiderült, hogy igaz hír: Liptai Claudia tényleg babát vár!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top