nlc.hu
Sztárok

Csonka András akkor és most

Csonka András évtizedek óta a televíziózás titkos kedvence

Amióta Csonka András felbukkant a képernyőn, azóta biztos helye van ott, pedig nem mostanában kezdte a karrierjét! Képeink bizonyítják!
Csonka András

Csonka András előtt sosem volt kétséges, hogy ha nagy lesz, színész lesz (az édesapja Csonka Endre a Vidám Színpad oszlopos tagja volt). De azt biztos, hogy ő sem sejtette, hogy ha nagy lesz, nemcsak, hogy a színpadot, a tévé képernyőjét is uralni fogja. És most nem arra gondolunk, hogy a Família Kft. című ikonikus sorozatban kezdte a karrierjét. Hanem arra, hogy bár fantasztikus színész – számtalan darabban nyújtott már feledhetetlen alakítást, ahogy a sorozatokban is gyakran brillírozik –, televíziós személyiségként állandó a jelenléte mindenki nappalijában. És ez nekünk még csak fel sem tűnik igazán. Csonka András kedves, vicces személyisége ugyanis megunhatatlan. Emellett ügyesen választja meg, mikor lép újra reflektorfénybe, miközben soha nem tűnik el onnan igazán. Nem hiszed? Az alábbi galériában bebizonyítjuk!

Csonka András
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top