nlc.hu
Sztárok

Csonka András és a Spáh-ikrek

A Spáh-ikrekkel szelfizett Csonka András, megható vallomást fűzött a képhez az 56 éves színész

Csonka András egy kedves fotóval repít vissza minket a kilencvenes évekbe.

Egy kis időutazásra invitálta követőit Csonka András az Instagram-oldalán, ugyanis egy közös fotót posztolt a Família Kft. ikerpárjával, Spáh Dáviddal és Károllyal. Az 1990-es évek népszerű magyar sorozatában a Szép család két legfiatalabb tagját alakították, Csonka András pedig bátyjuk, Szép Ádám barátját, Picit. 

„Imádtam, hogy miattuk, majdnem 30 éve, visszamehettem gyerekbe én is, az akkor 11 éves srácokkal közösen lógtunk, pizzáztunk, hallgattunk üvöltve musicaleket a kocsiban, röhögtünk, és élveztem, hogy befogadtak. Elragadó volt tapasztalni a tehetségüket, mert igenis, egy gyerekre is fel lehet nézni emiatt! Csodáltam a harmóniát, amit az egész családjuk sugárzott. Bámultam, hogy a jó fej, brilliáns humorú, érzékeny srácokból szépen lassan többszörösen kiváló családapák lettek, toleráns, elfogadó felnőttek, pont olyanok, amilyennek ennek a társadalomnak lennie kéne. Ma már a famíliás ikrek a kamerák mögött bizonyítják kimagasló tehetségüket. Van, hogy egy teljes évig nem találkozunk, de tök mindegy, ez semmit nem befolyásol a barátságunkon” – fűzte a szelfihez a színész. 

Csonka András

Csonka András a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada című műsor második évadának forgatásán (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Még több hír Csonka Andrásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top