nlc.hu
Sztárok

Família Kft sztárjai most

Összeálltak egy fotóra a Família Kft. egykori sztárjai, így néznek ki most

Újra találkoztak a Família Kft. sztárjai.

A Familia Kft volt a ’90-es évek egyik legnépszerűbb magyar sorozata. A szereplők között olyan színészek szerepeltek, mint például Esztergályos Cecília és Csonka András. A találkozón a Spáh ikrek is ott voltak akik ma már felhagytak a színészkedéssel – írja a Bors.

 

Összeálltak egy fotóra a Família Kft. sztárjai!

Összeálltak egy fotóra a Família Kft. sztárjai! (Fotó: Família Kft. / Facebook)

Spáh Dávid és Károly a kamera másik oldalán találták meg hivatásukat egyikük operatőr a másik testvér televíziós rendező lett. És bizony már nem is annyira egyformák.

A Família Kft. 1991-től nyolc éven át volt az egyik legnépszerűbb hazai sorozat. Ez tekinthető úgymond az első magyar szituációs komédiának, ami bár külföldi sablonokra épült, megvoltak a maga sajátosságai. Rengeteg volt benne a szponzor, és amit a Szép család konyhájában megfőztek, azt meg is ették. A sorozatban szereplő színészek közül sajnos már többen nincsenek köztünk. A nagymamát, Vilmát alakító Bod Teréz már 2000-ben elhunyt, a családfő, Szép Károly szerepébe bújt Ádám Tamás két éve, tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából, a Kövér Lajost alakító Nagy Zoltán pedig alig egy hónapja hunyt el 78 éves korában.

Még több 90-es évek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top