nlc.hu
Sztárok

Dráma Spáh Dávid családjában

Nagy volt a dráma Spáh Dávid, a Família Kft. volt színészének családjában

Spáh Dávid és felesége sokáig őrlődtek, mit tegyenek.

A Família Kft. egykori színésze, Spáh Dávid és felesége a harmadik gyermekük érkezésekor szívszorító diagnózissal volt kénytelen szembenézni – írja a Blikk.

„A szakember agykamratágulatot fedezett fel, ami olyan betegségekkel hozható összefüggésbe, mint az agyvérzés, daganat, vagy az úgynevezett vízfejűség. Van, hogy ez a »buborék« szinte föleszi az agyat, és nem marad más, csak vízkamra… Huszonhét orvoshoz mentünk el, negyvenhét genetikussal beszéltünk, gyakorlatilag az összes elérhető szakértővel konzultáltunk” – mesélte Spáh Dávid.

Spáh Dávis családi drámája

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

„Mindenben azt láttuk, ilyen vagy olyan baja lesz. Aztán evés közben furcsa, köhögő hangokat hallatott, és elkezdett brutálisan fogyni. Szondázták és röntgenezték, még altatásban is diagnosztizálták. Kiderült, egy hónapig semmit sem evett, mert nem ment le a torkán rendesen az anyatej, végül tápszerrel tudtuk élelmezni. Lelassult a fejlődése, de behozta a lemaradást. Végül tavaly állapították meg végre, hogy teljesen egészséges” – mesélte a Família Kft. egykori gyerekszínésze.

Olvass még gyerekszínészekről az nlc.-n:

(Nyitó kép: RTL Klub / Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top