Sztárok

Csonka, Spáh, Juhász: újra együtt a Família Kft.

A régi történetek felelevenítésében mindig az a legjobb, hogy már sokkal lazábban mernek beszélni róla az emberek. Így volt ez Csonka András, Spáh Dávid és Juhász Illés esetében is.

A nosztalgia jegyében telt a NőComment felvétele, amelyet most vasárnap este láthatnak a nézők a Spektrum Home műsorán. Ezúttal nem egy, de mindjárt három férfi vendéget hívtak, mégpedig az egykor elképesztően népszerű Família Kft. című sorozat szereplőit: Spáh Dávidot, Juhász Illést és Csonka Andrást.

Íme a Família Kft. összes szereplője a kilencvenes években: 

A Família Kft. az 1990-es évek egyik legnépszerűbb magyar televíziós sorozata, Magyarországon ez volt az első szituációs komédia (sitcom) (Fotó: smagpictures.com)

A vendégek közül elsőként Csonka András csatlakozott Ábel Anitáékhoz, és mivel a műsorvezetővel annak idején közösen vezettek műsort az RTL Klubon, így erről is szó esett. Sok mókás történetet elevenítettek fel, és Anita azzal viccelt: ő életében nem hallotta annyiszor Csonka számát, a Ding Dongot.

 

 

 

 

 

 

Bár Király Linda, aki szintén a hölgycsapatban ült, akkoriban nem élt még Magyarországon, a nagy viccelődések közepette megkérdezte: 

„Azt ugye tudjátok, mit  hívnak »ding dongnak« angolul? Hát a férfi nemi szervet” – világosította fel a többieket az énekesnő, ami egészen új színezetet adott a már jól ismert dalnak.

 

 

 

 

 

 

 

Ennyiből már lehet sejteni, milyen hangulatban telt a NőComment, ahol ismét jó történetek kerültek elő, amikor Spáh Dávid és Juhász Illés a szünet után csatlakozott a társasághoz. Illés elmondta, hogy nagyon örült, amiért ki tudott törni Vili szerepéből, Dávid pedig bevallotta: most, hogy több sorozatot készített, örül, hogy a kamera másik felén állhat, mert anno ő nem válogatta volna be saját magát sem a szerepre. 

A legendákat is tisztázzák majd, mindezt pedig vasárnap 20 órakor láthatják a nézők. 

Íme néhány fotó a NőComment vendégeiről és a műsor csapatáról: 

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top