nlc.hu
Sztárok

Egy ágyban a Reggeli régi műsorvezetői

Édes négyes: amikor egy ágyba bújt Csonka András, Ábel Anita, Stohl András és Barabás Éva

Érdekes fotó került a műsorvezetőkről.

Idén lesz 26 éve, hogy az RTL Magyarország, akkor még RTL Klub néven megkezdte közvetítését, mégsem felejtjük azokat a pillanatokat, amiket a Reggeli korábbi stábjának köszönhetünk. Az “első” csapat 1999-ben állt össze, a PaDöDőSzily NóraAlföldi RóbertNovák PéterKatona Klári közreműködésével, akikből később csak Szily Nóra és Alföldi Róbert maradtak, majd csatlakoztak hozzájuk olyan nevek, mint Stohl András, Barabás Évi, illetve Ábel Anita és Csonka András

A műsor a maga nemében úttörő volt, sok esetben nem is a Campona melletti stúdióból, hanem például a Balaton partjáról közvetítették az adást, ekkor készült a következő fotó is, ahol a négy műsorvezető egy ágyban fekszik, miközben mögöttük a víz és a móló látható. 

Csonka András, Ábel Anita, Stohl András, Barabás Éva

Láthatóan jól érezték magukat a forgatás közben (Fotó: Steindl Gabriella)

A felvétel Siófokon készült, és a kánikula ellenére nagyon sokan tolongtak a vízpart előtt felállított színpadon, de amikor a kamera épp leállt, mindenki – köztük a műsorvezetők is – rohantak a Balatonba, hogy picit lehűtsék magukat. A paplant elnézve, ami rájuk van terítve, ezen mondjuk nem is nagyon csodálkozunk.  

Anita, Évi, Pici és Buci között egyébként nagyon jól működött a kémia, tényleg minden őrültségben benne voltak, épp ez adta a műsor szerethetőségét, amivel hasított is a reggeli adássávban. Az utolsó adásra 2011-ben került sor Évi és Buci vezetésével, és bár a Reggeli azóta új köntösben újraindult, sokan azt mondják, ez az éra volt a legjobb. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top