nlc.hu
Sztárok

Sztárok függőségei

Kucsera Gábor, Vastag Csaba, Szabó Győző – Magyar sztárok mélyzuhanása egy függőségben

A következő felsorolásban látható hírességek nem szégyellik, hogy életük egyes szakaszaiban meg kellett vívniuk a saját csatáikat. Fájdalmas és nehéz pillanataikról büszkén és bátran beszéltek a nyilvánosságnak, hogy ezzel is eltántorítsanak másokat a helytelen úttól.

A drogok, az alkohol, és a gyógyszerek pillanatok alatt tudnak függőséget okozni, amelyek használatáról nemcsak nehéz, hanem egyenesen lehetetlen leszokni, főleg, ha valaki napi szinten él velük. Hazánk néhány híressége például nem tagadja, hogy a függőség béklyóiból fájdalmas küzdelem árán tudtak csak felszabadulni. A cikk kiindulópontja Vastag Csaba őszinte vallomása, aki állítása szerint az alkoholfüggőség határán volt

A galériában ezen sztárokról olvashatsz:

Megnézem
Összes kép (5)

A hollywoodi hírességek sem kivételek

Amanda Bynes – kokain, alkohol

A ma már felismerhetetlen színésznő tizenévesen robban be a köztudatba, amit nem bírt feldolgozni, ezért a drogokba és az alkoholba menekült. Többször volt már elvonón, de a mai napig nem sikerült teljesen abbahagynia a különböző szerek használatát. 

Matthew Perry – kokain, alkohol, opiátok

A Jóbarátok Chandlerje egy interjúban elárulta, hogy a sorozat 3. és 4. évadát úgy csinálta végig, hogy semmire sem emlékszik belőle. A nagy népszerűség és a magány miatt kezdett el kokainozni és mindennap alkoholt inni. 

Daniel Radcliffe – alkohol

A Harry Potter-filmek sztárja 12 évesen lett világhírű, amit szintén nehezen dolgozott fel. 14 évesen már alkoholista volt. Radcliffe saját bevallása szerint 2011 óta egy kortyot sem ivott.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe és barátnője, akiknek idén áprilisban megszületett az első közös gyermekük. (Fotó: Getty Images)

Naomi Campbell – alkohol

A szépségikon hét éven át küzdött függőségével. Megrendítően nyilatkozott 2010-ben a brit Vogue-nak:

„Amikor tükörbe néztem, nem szerettem azt az embert, aki visszanézett rám. Hogy őszinte legyek, volt idő, amikor azt hittem, nem élem túl. Rengeteg problémával küzdöttem. Többek között túl sokat ittam, ezért csatlakoztam az anonim alkoholistákhoz, hogy kijózanodjak és józan is maradjak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top