Sztárok

Fel sem ismered az egykori tinisztárt, Amanda Bynest

Közel öt éve, hogy a romantikus tinifilmek sztárja, Amanda Bynes visszavonult, hogy rendbe tegye az életét. A színésznőről készült legfrissebb fotón rá sem ismernél az egykori sztárra, és nemcsak azért, mert kigömbölyödött.

Ha a neve nem is mondott elsőre sokat, az biztos, hogy a romantikus tinikomédiákat kedvelőknek ezek az Amanda Bynes-filmek már mondanak valamit: 

  • Miről álmodik a lány?, amelyben a színésznő Colin Firth lányát alakította 
  • Az Amerikai Hófehérke, amely a régi mese 2007-es felújított változata volt
  • A sztárkivetett, amelyben Chris Carmack partnere volt
  • Micsoda srác ez a lány! – a régi Shakespeare-klasszikus XXI. századi feldolgozásában Amanda Bynes és Channing Tatum szerelme volt a középpontban (később azért, mert tényleg összejöttek a forgatáson) 
  • A legutolsó filmjében pedig Emma Stone mellett ő volt az iskola jó kislánya a Könnyű nőcskében 

A legutóbbi mozijának is már 7 éve, és onnan a gyereksztár megindult a lejtőn, többször letartóztatták ittas vezetésért, kétszer cserbenhagyásos gázolásért, kábítószerfogyasztásért, öngyilkosságra utaló Twitter-bejegyzései után végül Amanda Bynes a rehabon kötött ki. Azóta ritkán készült róla fotó, és eleinte a rajongók fel sem ismerték a kigömbölyödött színésznőt, de nem a pluszsúly a legszembetűnőbb. „Nem találtam magam szépnek, ezért kezdtem plasztikáztatni” – mondta egyszer Amanda Bynes, aki a botoxkúrák után felismerhetetlen lett, eltűnt az összes mimikája.

A Könnyű nőcske után a Maxim magazin fotózása voltak az utolsó nyilvános szereplése a színésznőnek, aki ma már nem emlékeztet az akkori önmagára. Jelenleg mindenhová az életvezetési coach kíséri el, és ahogy nemrég elárulta: hamarosan újra forgat majd. Addig pedig keményen edz, és odafigyel arra, hogy lelkileg is a topon legyen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top