Sztárok

Matthew Perry a folyamatos drogozás miatt nem emlékszik a Jóbarátok első 3 évadának forgatására

Az ötvenéves színész elég rossz bőrben van, nemrég az egyik amerikai pletykalap fotósa készített róla nem túl hízelgő fényképet.

Elég rossz bőrben van Matthew Perry, a Jóbarátok Chandler Bingje – írja a Magyar Narancs online kiadása. Az ötvenéves színész, akit a legtöbben a kilencvenes-kétezres évek kultikus szitkomjából ismernek, évek óta kerüli a nyilvánosságot. A New York Post fotósának képe alapján nem véletlenül, hiszen láthatóan nincs a legjobb formában.

Már a 2017-es Tribecai Filmfesztiválon sem volt a régi önmaga (Fotó: Theo Wargo / Getty Images / AFP)

Perry utoljára 2017-ben kapott szerepet, azóta csak nagy ritkán lehet hallani róla. Legutóbb akkor szerepelt a nyilvánosság előtt, amikor sorozatbeli társa, Jennifer Aniston elindította az Instagram-oldalát.

Perryről régóta tudni, hogy egy időben súlyos kábítószer-problémával küzdött. 2016-ban a People magazinnak őszintén beszélt a droghasználatáról, mint mondta, annyira kicsúszott a kezéből az irányítás, hogy a Jóbarátok első három évadának forgatásaira nem is emlékszik. „Nem tudtam titkolni, mindenki tudott róla” – fogalmazott a függőségéről akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top