nlc.hu
Sztárok

Mégis elérhető lesz nálunk a Jóbarátok Reunion

Jó hír a Jóbarátok-rajongóknak: mégis elérhető lesz Magyarországon a nagy visszatérés

Mégis elérhetővé teszi a Jóbarátok Reunion-t az HBO GO.

Hónapok óta izgalomban vannak a Jóbarátok című sorozat rajongói, hiszen egy évvel ezelőtt derült ki, hogy újra összeállnak Rachelék, ezúttal egy hosszabb, egyrészes kiadásra. Egészen két nappal ezelőttig felhőtlen volt az öröm, ám az HBO magyarországi forgalmazója bejelentette, hogy csak a MAX-on lesz elérhető a rész, a GO-n nem. Azóta hosszasan egyeztettek a gyártóval és sikerrel jártak: mégis látható lesz itthon a Jóbarátok: Újra Együtt.

jóbarátok reunion

Jóbarátok: Újra Együtt május 27-től az HBOGO-n (Fotó: Gettyimages)

Az amerikai HBO Max premierrel egy időben, jövő héten csütörtökön kerül fel az HBO GO-ra a Jóbarátok: Újra Együtt egyszeri, új epizódja. A sorozat sztárjai, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot.

A különkiadásban számos vendégszereplő jelenik meg, többek között David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

Nézd meg az előzetest:

A Jóbarátok szereplői: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top