nlc.hu
Szabadidő

Jóbarátok Reunion bemutatója Magyarországon

Rossz hír a Jóbarátok magyar rajongóinak

A nagy visszatérést, a Jóbarátok Reuniont május 27-én mutatják be az HBO Maxon, de az itthon is elérhető GO-n egyelőre nem.
Jóbarátok

A koronavírus-járvány miatt az eredetileg tervezett bemutatóhoz képest majdnem egy évvel később, de május 27-én végre jön a Jóbarátok amerikai sikersorozat egyszeri, nagy visszatérése.

A Friends: The Reunion valójában nem egy klasszikus új epizód, mivel a színészek nem bújnak ismét a híres szereplők bőrébe, csak önmagukként emlékeznek vissza a klasszikus forgatási helyszíneken a régi, szép időkre, és lesz egy rakás sztárvendég is a műsorban.

A várva várt új Jóbarátok-epizód az HBO Max nevű felületén lesz elérhető, a Magyarországon működő GO-n egyelőre nem – írja a hvg.hu az HBO magyar illetékeseinek tájékoztatása alapján.

Egyelőre a hazai Jóbarátok-rajongóknak még várniuk kell az új epizódra, a magyar premier időpontjáról később tájékoztatnak majd.

Melegítés a Reunionra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top