nlc.hu
Szabadidő

Már május végén visszatérnek a Jóbarátok

Már május végén visszatérnek a Jóbarátok

Május 27-én vetítik a Jóbarátok amerikai sikersorozat egyszeri, nagy visszatérését – közölte a HBO Max streamingszolgáltató csütörtökön.

A Friends: The Reunion című részt, melyben Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry alakításában mind a hat eredeti főszereplő megjelenik, már több mint egy éve le kellett volna forgatni, de a koronavírus-járvány miatt többször el kellett halasztani a munkát – írja az MTI.

I'll be there for you (fotó: HBO)

I’ll be there for you (Fotó: HBO)

Az egyszeri, különleges epizódban sztárok sora vonul fel, a nézők láthatják többek között Justin Biebert, Lady Gagát, a BTS koreai fiúegyüttest, Tom Sellecket, David Beckham angol labdarúgót és Kit Haringtont, a Trónok harca sztárját. Az NBC csatorna 2004-ben, tíz év után fejezte be a Jóbarátokat, mely a 90-es évek egyik legnépszerűbb tévésorozata volt. A Friends: The Reunion valójában nem egy klasszikus új epizód, mivel a színészek nem bújnak ismét a híres szereplők bőrébe, csak önmagukként emlékeznek vissza a klasszikus forgatási helyszíneken a régi, szép időkre. Bár még nem került hivatalosan megerősítésre, Magyarországon valószínűleg az HBO GO kínálatában lesz látható.

További Jóbarátok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top