nlc.hu
Sztárok

A Jóbarátok legnagyobb vendégszereplői

Emlékszel, amikor Brad Pitt utálta Jennifer Anistont a Jóbarátokban?

A Jóbarátok című legendás sorozat tele volt hatalmas sztárokkal, akik csak egy rész erejéig vendégszerepeltek a sorozatban.
A Jóbarátok sztár-vendégszereplői

A Jóbarátok az egész világon hihetetlen népszerűségnek örvendhetett 10 évadon keresztül, ami többek között annak is köszönhető, hogy illusztris vendégszereplőket hívtak minden évadban egy-egy rész erejéig. Brad Pitt volt a legemlékezetesebb, de őt hagyjuk most az utolsónak, nézzünk öt olyan sztárt, akik szerepeltek a Jóbarátokban.

Susan Sarandon

Susan Sarandon parádés alakítást nyújtott Joey mellett a 7. évadban, amikor megpróbálta megtanítani neki, hogyan legyen vérbeli szappanoperasztár. Sarandon igyekszik rávezetni a közös jelentükben Joey-t, hogyan helyezkedjen bele Dr. Drake Ramoray szerepébe, aki öt évig kómában feküdt és új agyat kapott. Fetrengősen nevetősre sikerült ez a jelenet.

Charlie Sheen

A Két pasi – meg egy kicsi akkori sztárja, Charlie Sheen a 2. évadban tűnt fel egy epizódban, mint Phoebe régi szerelme. Szerepe szerint Sheen matrózt játszik, aki egy tengeralattjárón éli az életét és pár évente bukkan csak fel Phoebe életében. Amikor Phoebe megtudja, hogy Sheen érkezik hozzá két hétre, ezernyi romantikus tervet kezd szőni – ám az utolsó pillanatban bárányhimlős lesz. De azért még így is képesek megvalósítani egy kis viszketős romantikázást.

George Clooney és Noah Wyle

A Vészhelyzet sorozatból ugrott át vendégszerepelni a Jóbarátokba a két legszexibb doki: George Clooney és Noah Wyle az 1. évadban. Orvost játszottak itt is, és Rachel kis csalásának köszönhetően teljes káoszba taszítják Monica szerelmi életét, ami egy rendkívül furcsa randevúba torkollik.

Bruce Willis

A 6. évadban tűnt fel a Jóbarátokban Bruce Willis – aki a Die Hard-filmek alapján tuti a Hegylakó is egyben, mert kinyírhatatlan –, méghozzá Ross barátnőjének az apját alakítva. A barátnő jóval fiatalabb, mint Ross, ez pedig nyilván nem tetszik az apának, ami egy sor vicces jelenetet eredményez. Ám a csavar csak ezután jön, amikor Willis lebukik Ross előtt, hogy Rachellel randizik. Kész a dráma!

Brad Pitt

Elérkeztünk minden idők legjobb Jóbarátok-epizódjához a 8. évadban, amiben Brad Pitt, mint Ross és Rachel régi iskolatársa tűnik fel a színen – és kiderül, hogy utálja már gimnázium óta Rachelt. A pikantéria az egészben, hogy Jennifer Aniston ebben az időben Brad Pitt felesége volt, úgyhogy minden néző árgus szemekkel figyelte, mikor árulják el magjavnmukat a színészek egy összekacsintással. Ez persze nem történt meg, de ettől még zseniális rész kerekedett ki belőle.

Kiemelt kép: Netflix

Még többet a Jóbarátokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top