Sztárok

A Jóbarátok szereplői 23 éve és most – van, akinél látványos a változás

23 évvel ezelőtt ők voltak a legmenőbb sorozatsztárok. A Jóbarátok szereplői közül csak kevés maradt meg Hollywoodban, és most azt is megmutatjuk, hogyan is néznek ki napjainkban.

Valószínűleg a Jóbarátok közül leginkább Jennifer Anistonnak sikerült megalapoznia a sorozattal a későbbi karrierjét. Rachel Karen Greent alakította, amiért később a Golden Globe-díjat is bezsebelte. Hollywoodban azóta is keresett, többek között olyan filmekben szerepelt, mint a Szakíts, ha bírsz, az Exférj újratöltve, a Förtelmes főnökök vagy éppen a Családi üzelmek.

Courteney Cox a sorozat befejezése óta kikerült a sztár státuszból, bár játszott a Sikolyban, a Csontdarálóban és a Született szinglik vígjátéksorozatban, inkább a tévé-, mint a mozinézők ragaszkodnak hozzá. A filmjeiről kevesebbet hallani, mint a plasztikai műtéteiről. 

Lisa Kudrow, azaz Phoebe Buffay, a szórakozott hippi, masszőz, énekesnő és dalszövegíró vicces női karaktere mindenki számára sok derűs pillanatot szerzett. A színésznő a Jóbarátok után olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Könnyű nőcske, a Rossz szomszédság, vagy éppen A lány a vonaton.

A sorozat egyik nagy kedvence Joseph „Joey” Francis Tribbiani, a szexmániás, gyerekded színészt megformáló Matt LeBlanc az elmúlt 23 évben hol jobb, hol rosszabb formában volt. Láthattuk a Charlie Angyalaiban, és főszerepet játszott a Jóbarátok spin-off sorozatában, a Joey-ban is. Ha szívesen látnád most is a képernyőn, akkor kövesd a VIASAT6-on szeptember 7-től minden csütörtökön 22:00 órától futó Top Gear sorozatot, ahol a 23. évadtól műsorvezetőként Chris Evansszel karöltve különleges autócsodákat, őrületes terepjárókat és sportkocsikat vonultatnak fel.  És manapság ugyanolyan a sármja, mint a Jóbarátok elején volt.

Matthew Perry a viccelődő okostojás, Chandler Muriel Bing karakterét játszotta, amiért Emmy-díjra is jelölték. Számos filmben szerepelt a Jóbarátok után is, legismertebb filmjei a Bérgyilkos a szomszédom és a Már megint bérgyilkos a szomszédom akcióvígjátékok. A színész utolsó filmszerepe a 2009-es, Megint 17 című vígjáték, ahol a főszereplő felnőtt karakterét formálta meg. Azóta viszont alaposan elhagyta magát, és többször beszélt az alkoholproblémáiról is. 

Ross Eustace Geller, az elvált, stréber paleontológus szerepében David Schwimmer ismert lett Hollywoodban, számos sikerprodukcióban szerepelt, szinkronhangként pedig Melment szólaltatta meg a Madagaszkárban. Olyan sikereket, mint amilyeneket Aniston elért, ő sem közelített meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top