Sztárok

25 éve nézzük a Jóbarátokat – főszereplők akkor és most

Egy(?) generáció már felnőtt, de még mindig láthatjuk a tévében a Jóbarátok sorozatot. Mutatjuk, hogyan néztek ki a sorozat kezdetén a színészek, és most hogy festenek.

Ha valaki látta az Időtlen időkig című filmet, amelyben minden reggel ugyanaz a nap indul újra, akkor érti, miért jutott eszembe mindez a Jóbarátokról. Még éppen kamaszodtam, amikor a sorozat indult, és évadról évadra izgultam, miként alakul a hat főszereplő története, és ott ültem minden vasárnap, nehogy lemaradjak akár csak egy részről is. Ma már tudom, hogy felesleges volt, mert erről a sorozatról egyszerűen nem lehet lemaradni, legfeljebb csak teljesen szándékosan elkerülni. Mindig akad ugyanis egy csatorna, amelyiken ismétlik, és amikor vége a tíz évadnak, akkor kezdik elölről.

A Jóbarátok sztárjai 25 éve folyamatosan képernyőn vannak a sorozattal (Fotó: GettyImages)

Ez mondjuk még nem különleges teljesítmény, mert van még néhány ilyen, de az már talán extra, hogy idén 25 éve (egészen pontosan 1994. szeptember 22-én) indult a Jóbarátok. Még létező fogalom a Rachel-haj, aminek a népszerűségét jelzi, hogy máig ehhez hasonlítják, ha valami trendi, és igen, Jennifer Aniston haja gyakorlatilag azóta is éppen ugyanolyan, mint a Jóbarátok idején

De nézzük meg, hogyan is néztek ki annak idején, a sorozat kezdetén a Jóbarátok sztárjai: 

Megnézem
Összes kép (5)

Eltelt 25 év, ahogy mondtam, és mindegyik színész megváltozott, ez természetes. Persze, egyikük-másikuk azért nem csak a természetre bízta magát. Mindegyikükről a legfrissebb, idei képek közül igyekeztem válogatni, ez nem mindig sikerült. mert Matthew Perry például elég keveset szerepel. De akkor kezdjük is.

Rachel a Jóbarátokból, vagyis Jennifer Aniston manapság: 

Megnézem
Összes kép (4)

Monica a Jóbarátokból, vagyis Courteney Cox manapság: 

Megnézem
Összes kép (4)

Phoebe a Jóbarátokból, vagyis Lisa Kudrow manapság így néz ki: 

Megnézem
Összes kép (5)

Joey a Jóbarátokból, vagyis Matt LeBlanc így néz ki mostanság: 

Megnézem
Összes kép (4)

Chandler a Jóbarátokból, vagyis Matthew Perry manapság már nem jár nyilvános eseményekre, a lesifotókon ijesztőbben néz ki, mint az egy-két éve készülteken: 

Megnézem
Összes kép (4)

Ross a Jóbarátokból, vagyis David Schwimmer manapság így néz ki: 

Megnézem
Összes kép (4)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top