nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba az alkoholfüggőségéről

Vastag Csaba: „A piálást sportként műveltem sok éven keresztül” – alkoholfüggősége miatt az elvonót is megjárta az énekes

Lépnie kellett, mert már az egészsége is veszélybe került.

Vastag Csabának hosszú éveken át az alkoholmámor töltötte ki a mindennapjait, ám még idejében felismerte a problémát és változtatott – írja a Blikk.

Vastag Csaba,

Vastag Csaba a Nyerő Párosban – Fotó: Sajtóklub

„Az alkoholfüggőség határán voltam. Sokszor voltam a pia miatt kórházban, elvonóra is elmentem, magamtól. (…) Sok-sok próbálkozásom volt a normális élet felé” – vallotta be az énekes a Frizbi Hajdú Péterrel legújabb adásának felvételén, amely pénteken este 19 órától elérhető a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

Elárulta, hogy az alkoholizálást mindig egyfajta versenynek fogta fel, ha pedig valami nem sikerült, szintén az ivásban keresett vigaszt. „Az alkohol maga nem vonz, de a piálást sportként műveltem sok éven keresztül. (…) Én akartam lenni a leggyorsabb, én akartam a legtöbbet inni” – mesélte a párjával a Nyerő Párosban bizonyító Vastag Csaba, aki egyszer 3 hónapon át folyamatosan ivott. „Volt egy műsor, a Nagy Duett, ahol ötödikek lettünk. Én az utána következő 3 hétre nem is emlékszem” – fűzte hozzá.

Mint mondja, nem tekinti lezártnak a kapcsolatát az alkohollal: „A lehetőséget meghagytam, hogy ihassak.” Legutóbb éppen a feleségére kérésére rúgott be, mert Evelin kíváncsi volt, hogyan viselkedik akkor: „Sorra hozta nekem a hideg söröket, 22-nél hagytuk abba a számolást, és semmi bajom nem volt.

Vastag Csaba a Nyerő Páros villájában is beszélt arról, hogy hasonló a múltja, mint Curtisé. Amikor a nyáron nősült énekes a rapper múltja felől érdeklődött, elárulta, hogy ő is megjavult. „De ezt így is kell! Azért neked is meg nekem is itt volt az ideje” – helyeselt Curtis.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top