nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba kirohanása a Nyerő Párosban

Óriási balhé tört ki a Nyerő Párosban, Vastag Csaba üvöltve esett neki a többieknek – videó

Még a felesége sem tudta lecsillapítani.

A Nyerő Páros legutóbbi adásában az esti feladatnál a tetőfokára hágott a feszültség: bár az anonim kérdés Henry Kettneréknek szólt, Vastag Csaba annyira felhúzta magát, hogy még a felesége, Evelin sem tudta lecsillapítani a haragját. Az énekes magából kikelve, káromkodva adta ki a dühét.

Vastag Csaba,

Vastag Csabára rá se lehetett ismerni, teljesen felpaprikázta magát – Forrás: Nyerő Páros[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – videó

„A f….szom kivan ezzel! Mindenki olyan hülyeségeket mond, hogy nem igaz! Olyan f…-t mondott valaki, hogy el sem hiszem. Tényleg most már! Egyébként a 12 emberből négyen mondták az Evelinre, hogy ő a legőszintétlenebb. Ezek szerint akkor nyolcan nem” – fakadt ki a klikkesedés kapcsán Vastag Csaba, akit a párja próbált nyugtatgatni, de az csak olaj volt a tűzre. „Hagyjál már!” – szólt rá feldúlva Evelinre.

A többiek szinte szóhoz sem jutottak az énekes viselkedésén, teljesen ledöbbentek a dühös kirohanásán.

„Csaba most mutatta meg az igazi énjét ezzel az üvöltözéssel. Én akkorát néztem, hogy nem is gondoltam volna, hogy képes az ember ilyenre. Én ott meg is lepődtem ezen az egész viselkedésén és nem is tudtam hova tenni” – mondta a riportszobában Voksán Virág férje, Valentényi Laci.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top