nlc.hu
Sztárok

Varsányi Réka a magánéletéről

Nyitott egy új szerelemre Alekosz exe, Varsányi Réka

Nem akar ismét éveket veszíteni egy rossz partner mellett.

Varsányi Réka nevét az Ázsia Expresszben ismerhette meg az ország, ám akkor még Alekosz barátnőjeként, majd szakításuk után exbarátnőjeként hivatkoztak rá. A 31 éves reality-sztár azonban már Varsányi Rékaként érvényesülne, s mint mondja: szerinte jó úton halad. A Metropolnak bevallotta, az Alekosszal való románcra – amitől annak idején nagy szerelmet is várt – most már csak egy rossz emlékként tekint vissza.

Varsányi Réka

Varsányi Rékának sikerült felismernie a hibáit a párválasztásban – Forrás: TV2 / Mokka (2024.01.17.-i adás)

Nem bánok semmit, úgy gondolom, hogy minden okkal történik. (…) Hittem, hogy volna erre a kapcsolatra esély, hogy többet érez irántam, mint valójában. Ebbe a gondolatba kapaszkodtam bele” – nyilatkozta Varsányi Réka, aki most már úgy érzi, sok időt elpocsékolt arra, hogy egy olyan személytől remélt szerelmet, akitől valójában sosem kapott volna.

Megfogadtam, hogy nem fogom az időmet vesztegetni. (…) Nyitott vagyok egy új szerelemre” – jelentette ki Réka, hozzáfűzve: azért van benne félelem is. “31 éves vagyok, és szeretnék olyan kapcsolatot magamnak, ami tényleg vezet valahová” – jelentette ki. Tanulva a hibáiból, nem akar ugyanis éveket veszíteni egy rossz partner mellett.

Rékának amúgy mindenképpen jót tett az Ázsia Expressz, hiszen a rengeteg pozitív visszajelzés erőt adott neki a változtatáshoz. Teljesen kivirágzott, mióta szakított Alekosszal: látványosan jó alakot sikerült elérnie, valamint az önbizalma is végre a helyére került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top