nlc.hu
Aktuális

Ázsia Expressz botrány

Tóth Dávid és Alekosz csúnyán összebalhézott az Ázsia Expresszben – videó

Sem a sportoló, sem a celeb nem engedett az igazából.

Az Ázsia Expressz idei évada sem mentes a hangos veszekedésektől, szóváltásoktól. Alekosz például szinte mindenkivel összeveszett már, még a saját párjával, Rékával is. Most viszont az egykori Nagy Ő-vel, az olimpiai ezüstérmes kajakozóval, Tóth Dáviddal sikerült összerúgni a port. Dávidnak nem tetszett, hogy míg a többiek mindig gratulálnak egymásnak egy-egy győzelem után, addig Alekosz teljes érdektelenséget mutat. A sportoló hangot is adott a véleményének. 

„Ha valaki megnyer mondjuk egy medált, akkor én azt vettem észre, hogy itt mindenki megtapsolja. Te zsebre tett kézzel állsz” – fakadt ki az olimpikon, melyre hamar jött a válasz. 

„Megkérdezhetted volna az okát” – vágott vissza Alekosz, de Dávid nem engedett az igazából. 

„Hát, tiszteletlen vagy…” – szúrt oda a kajakos. A jelenetet mindenki döbbenten, és csendben hallgatta. Alekoszékat az előző adásokban egyébként a biztonsági stábnak kellett kimenekíteni, méghozzá egy igen veszélyes helyzetből.

Ázsia Expressz

Ázsia Expressz-balhé (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top