nlc.hu
TV-sztárok

Párkeresésbe Alekosz

Alekosz randijainál Zámbó Jimmy a mérce

A randipartnereinél nem csak a hajszín sorsdöntő.

Kritikus szemmel keresi új párját Alekosz. A hajszín mellett a hölgy zenei ízlése is mérvadó, ugyanis csak akkor számíthat második randira az Ázsia Expressz sztárjánál, ha bizonyítja: lelkes Zámbó Jimmy-rajongó.

Alekosz,

Alekosz az Ázsia Expresszben – Fotó: Sajtószoba

A szőke nők különösen tetszenek, de az sem baj, ha barna” – árulta el Ripostnak Alekosz, akinek egy másik kikötése is van. “Csak olyan nővel találkozom, aki hajlandó velem egész éjszaka Zámbó Jimmy-t hallgatni. (…) Nálam ez kardinális kérdés, egy intelligencia-szűrő” – jelentette ki.

Alekosz amúgy annyira nagy Jimmy-rajongó, hogy a legendás énekes csepeli házának – amit most eladásra kínál a Zámbó család – a múzeummá alakítása és zarándokhellyé nyilvánítása mellett érvel.

Amúgy a reality-sztárnak az Ázsia Expresszben mutatott viselkedése sokakat felháborított. Nemcsak a nézők, hanem a játékostársai is nehezen viselték. Egy idő után a párja, Varsányi Réka is besokallt a méltatlan bánásmódtól: sarkára állt és kidobta Alekoszt. A ValóVilág egykori nyertesét akkor nagyon megviselte párja elvesztése, de aztán túltette magát, és most újra párkereső “üzemmódba” kapcsolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top