nlc.hu
Sztárok

Eladó Zámbó Jimmy háza

Eladó Zámbó Jimmy csepeli otthona – kiderült, miért akar megválni tőle a család

Csaknem 130 millióért bárki beköltözhet a Király egykori otthonába.

Egy korszak végleg lezárul a Zámbó család életében: eladóvá vált a Király egykori családi fészke, ami Budapest 21. kerületében, a Szent László utcában található. Egyes rajongók neheztelnek a családra az értékesítés miatt. „Összeesküvéselméletek láttak napvilágot, amik arról szóltak, hogy mi ebből akarunk meggazdagodni és hogy elherdáljuk az örökségünket és, hogy meg vagyunk szorulva, ezért akarjuk eladni. És ez nagyon nem szimpatikus” – mondta felháborodottan a Tények Pluszban a legendás énekes legkisebb fia, Zámbó Adrián.

A valóság ezzel szemben az, hogy egész egyszerűen az ingatlan túl nagy lett két embernek. Ahogy Adrián fogalmazott: nem akarnak benne kergetőzni az édesanyjával. „Én itt nőttem fel. (…) Egy szelete a szívemnek ez a ház. (…) Nagyon nehéz lesz, de ezen túl kell lépnem” – vallotta be a házeladásról.

A kétszintes, 200 négyzetméteres családi házhoz – amit 129 millióért árulnak –- egy 400 négyzetméteres telek is tartozik. A ház minősítése az ingatlanos szerint az, hogy jó állapotú, összkomfortos, a havi rezsiköltségnek 60 ezer forintot adtak meg. Egy zárt medence is van benne, a második szinten 3 nagy szoba, gardróbszoba és egy fürdőszoba, a ház hátsó részében pedig egy terasz is.

„Szimpatikus az, ha olyan érdeklődik a ház iránt, aki egy rajongó vagy bármilyen módon szimpatizált apuval. Ez nem feltétel. (…) Azt nem szeretnénk semmiféleképpen, hogy ha egy emlékmúzeumot csinálna belőle valaki” – jelentette ki Zámbó Adrián.

Kiemelt fotó forrás: Tények Plusz – videó / ingatlan.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top