nlc.hu
Otthon

Eladó Zámbó Jimmy nyaralója

50 millióért a tiéd lehet Zámbó Jimmy nyaralója

A nyaraló nem épp a legújabb divat szerinti, de mit számít ez, ha maga a Király tengette ott a napjait?

A közvetlenül a vízparton található ingatlan Ráckevén található, és a legendás Zámbó Jimmy rengeteg időt töltött el ott. Az egészen baráti árazásban nyilván az is közrejátszik, hogy a nyaraló kizárólag csónakkal megközelíthető – írja a Blikk.

Zámbó Jimmy

Eladó Jimmy nyaralója (fotó: Fotocentral)

A hirdetés az ingatlan.com weboldalon jelent meg. A 75 négyzetméteres nyaraló három nagy és két kis szobával rendelkezik, alápincézett és négy éve teljes körű felújításon esett át. A cseh típusú hétvégi ház 380 négyzetméteres saját parttal, és jó minőség stéggel rendelkezik, a kertipartikhoz pedig kialakított sütögető is van.

Zámbó Jimmy nyaralója

A nyaraló Ráckevén (fotó: ingatlan.com)

Zámbó Jimmy rengeteg időt töltött az Angyali-szigeteken, szerette, hogy a hely távol esik a nyüzsgéstől. Számos dalt szerzett itt. A falak ugyan továbbra sem tudnak beszélni, de ennyi pénzért még úgy is ajándék, ha csak annyit mondhat utána az ember, hogy ugyanott nyaral, ahol a Király is szokott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top