nlc.hu
Életmód

Vevőre vár Zámbó Jimmy nyaralója

Nincs bevezetve a víz, senkinek sem kell Zámbó Jimmy nyaralója

Hiába a csodálatos környezet, nem talál vevőre.

Zámbó Jimmy ráckevei víkendházát hónapok óta árulják, ám egyelőre hiába – írja a Ripost. A soroksári Duna-ág legnagyobb szigetén található, csak csónakkal lehet megközelíteni. A 75 négyzetméteres ház teljes berendezéssel együtt eladó, közel 50 millió forintot kérnek érte. A körülmények azonban elrettentik az érdeklődőket, mivel nincs bevezetve a víz.

Zámbó Jimmy

A legendás Zámbó Jimmy – Fotó: Fotócentrál

A bulvárlap információi szerint ugyan szép számmal akadnak érdeklődők, ám amikor megtudják, hogy 300 métert kell sétálni a legközelebbi kútig, elbizonytalanodnak. Mindemellett a vételárat is sokallják.

Úgy tűnik azonban Zámbó Jimmy csepeli háza előbb kelhet el. A Ripost megtudta, a tavaly november óta hirdetett ingatlanra már akadt komoly érdeklődő, és őt állítólag nem foglalkoztatja, hogy kié volt.

A Király egykori otthonát egyébként 130 millióért árulja a család. A kétszintes, 200 négyzetméteres családi házhoz egy 400 négyzetméteres telek is tartozik. Egy zárt medence is van benne, a második szinten 3 nagy szoba, gardróbszoba és egy fürdőszoba, a ház hátsó részében pedig egy terasz is. „Összeesküvéselméletek láttak napvilágot, amik arról szóltak, hogy mi ebből akarunk meggazdagodni és hogy elherdáljuk az örökségünket és, hogy meg vagyunk szorulva, ezért akarjuk eladni. És ez nagyon nem szimpatikus” – nyilatkozta korábban a legendás énekes legkisebb fia, Zámbó Adrián, aki akkor azzal magyarázta a házeladást, hogy az ingatlan túl nagy lett két embernek. Mint mondta: “nem akar benne kergetőzni az édesanyjával”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top