nlc.hu
Sztárok

Zámbó Árpy megszólalt Jimmy házának eladásáról

Zámbó Árpy csak a hírekből tudta meg, hogy árulják Jimmy házát – így reagált

A nyaraló után most a házat is piacra dobta a család.

Mint arról beszámoltunk, közel 130 millióért hirdetik Zámbó Jimmy csepeli otthonát. A tulajdoni lap tanúsága szerint a legendás énekes otthona már 23 éve felesége, Edit és fiaik, Adrián és Szebasztián tulajdonában van, ám csak az asszony és Adrián él a medencés, 300 négyzetméteres házban. A dokumentumból az is kiderül, hogy az  ingatlant kisebb adósság (1 millió 314 ezer forint és ennek járulékai) terheli adótartozás miatt – értesült a Blikk.

Zámbó Jimmy és Edit asszony a csepeli házukban - Fotó: x Archívum Story-Best / Fotócentrál

Zámbó Jimmy és Edit asszony a csepeli házukban – Fotó: x Archívum Story-Best / Fotócentrál

Jimmy legkisebb fia, Adrián elárulta a bulvárlapnak, hogy nem anyagi problémák miatt szabadulnának meg a háztól és a nyaralótól. „Nincsen ennek semmilyen financiális oka, egyszerűen már nem praktikus” – indokolta.

A Blikk által megkérdezett ingatlanszakértő szerint a házat kissé túlárazták, főleg úgy, hogy nem nyúltak hozzá az elmúlt 22 évben: „Csepelen a kertes házak 600 ezer négyzetméteres áron mennek, ezt viszont átszámítva 650 ezerért árulják, ami összességében 10 millió forint különbséget jelent”.

Jimmy öccse, Zámbó Árpy a hírekből tudta meg, hogy Edit asszony árulja a házat: „Csak az interneten láttam, hogy eladó. 23 éve, mióta Jimmy meghalt, nem tettem be oda a lábam”. Mint mondja, érthető, hogy két embernek túl nagy.

Zámbó Jimmy legidősebb fia, Krisztián viszont arról beszélt a bulvárlapnak, hogy a nyaralót sokkal inkább sajnálja. „Nem könnyű látni, hogy minden, amit édesapám felépített, szép lassan elveszik” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top