nlc.hu
TV-sztárok

Elkelt Vajna Tímea budai luxusvillája

Gazdára talált Vajna Tímea 1,3 milliárdos budai luxusvillája

Nem akart visszaköltözni Magyarországra, ezért jobbnak látta, ha eladja az ingatlant.

Vajna Tímeának alig negyedév leforgása alatt sikerült eladnia az 1,3 milliárdért meghirdetett rózsadombi luxusvilláját – értesült a Blikk.

vajna timea

Elkelt Vajna Tímea budai luxusvillája – Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for HFA

Andy Vajna özvegye 3 év után döntött úgy, hogy megválik a főváros egyik legpatinásabb részén található ingatlantól, amelyben mindössze 3 éjszakát töltött. Az üzletasszony ugyanis Amerikában találta meg a számításait, és mivel ott él életvitelszerűen, nem volt szüksége egy budapesti otthonra. Nem látta értelmét, hogy ezt is fenntartsa, mivel Beverly Hillsben már van egy hasonló adottságokkal rendelkező luxusotthona, illetve újdonsült férjének, Ráthonyi Zoltánnak is van ingatlana Magyarországon.

Mint a bulvárlap megjegyzi, a 403 négyzetméteres, háromszintes, modern stílusban épült luxusvilla – amely egy 262 négyzetméteres telken található – viszonylag hamar gazdára talált.

Január 20-án volt 5 éve, hogy elhunyt az egykori férje, Andy Vajna. Vajna Tímea megható sorokkal emlékezett rá a közösségi oldalán, sőt a halálának az évfordulójára egy szív alakú koszorút is készíttetett fehér virágokból, “Hiányzol” felirattal. “Drága Andy. 5 éve. Ezen a napon minden más, mélyen érint meg a gyász. Nincs már velünk, kit annyira szerettünk, ma lélekben együtt lehetünk. Vigyázol ránk onnan fentről s lelkünkhöz szólsz a végtelenből. Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted… Mindig imádkozok Hozzád és köszönöm, hogy megóvsz minden rossztól… Bárcsak átölelhetnélek még egyszer jó szorosan… és nevethetnénk együtt… olyan Andysen” – posztolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top