nlc.hu
Család

5 éve hunyt el Andy Vajna, így gyászolja Vajna Tímea

5 éve hunyt el Andy Vajna, megható sorokkal emlékezik Vajna Tímea

Vajna Tímea megható sorokkal emlékezik néhai férjére, Andy Vajnára.

Andy Vajna halálának évfordulójára egykori felesége, Vajna Tímea egy szív alakú koszorút készíttetett fehér virágokból, “Hiányzol” felirattal. A sírról fotót is megosztott az Instagram oldalán, és írt pár szót is.

Vajna Tímea Andy Vajnára emlékezik

(Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

“Drága Andy. 5 éve. Ezen a napon minden más, mélyen érint meg a gyász. Nincs már velünk, kit annyira szerettünk, ma lélekben együtt lehetünk. Vigyázol ránk onnan fentről s lelkünkhöz szólsz a végtelenből. Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted… Mindig imádkozok Hozzád és köszönöm, hogy megóvsz minden rossztól… Bárcsak átölelhetnélek még egyszer jó szorosan… és nevethetnénk együtt… olyan Andysen” – írta.

Újból oltár elé állt 

 

Tavaly év végén házasodott össze Vajna Tímea és Ráthonyi Zoltán, amit Andy Vajna volt felesége ugyancsak közösségi oldalán tett közzé. A bejegyzésben Tímea elárulta, hogy a nagy esküvő a kaliforniai Montecitóban lesz, és azzal kapcsolatos érzéseiről is írt, hogy korábban négy babáját is elvesztette. 

„2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is.. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan ( a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha… Úgy érzem feladtam, nem bírom tovább…de mégsem tehetem és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást” – írta a bejegyzésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top