nlc.hu
Család

Így gondoskodott sógoráról Andy Vajna

Így gondoskodott sógoráról Andy Vajna

Volt olyan, amit eszméletlen hülyeségnek tartott, de sógora miatt mégis megtette. Ilyen volt Andy Vajna és a Visváder Tamás kapcsolata.

Hevesi Tamás podcaast-adásának vendége volt Palácsik Lilla és Visváder Tamás. A férfi pedig finomkodás nélkül mesélte el, milyen volt a kapcsolata a néhai sógorával.  

Tamás úgy fogalmazott, hogy Andy Vajna olyan ember volt, akit pillanatok alatt meg lehetett szeretni. “Viszont szeretet adni szerintem nem tudott szinte senkinek. Őszinte leszek, én egy embert láttam, akit igazán szeretett, az Timi”– idézte Visváder szavait a Bors.

A fiatalember elmondta azt is, hogy Andy elképesztően figyelmes volt az emberekkel. “Elmentünk egyszer egy étterembe, és én nem eszek cukrot, mert inzulinrezisztens vagyok, nem eszek lisztet, és ő mindig mondta, hogy ez f*szság! De ha ő előbb odaért az étterembe, már megrendelte nekem az ennivalót. Nekem ez olyan jó érzés volt, mert én nem voltam neki senkije, rokona se. Lilla a sógornője volt, de én senkije nem voltam. És ezek olyan jó dolgok voltak, hogy ő ezeket megjegyezte.”

visváder Tamás

Fotókredit: RTL/Katona László; Fotó: RTL / Sajtóklub

Bár a halála előtti időszakban már kevesebbet találkoztak, Palácsik Lilla férje arról számolt be, hogy alapvetően sok időt töltöttek Vajna társaságában, mert a filmes inkább a fiatalokkal beszélgetett, az idősek panaszkodását nehezen viselte!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top