nlc.hu
Sztárok

A Palácsik-Visváder házaspár második gyermeke

Először mutatta meg második gyermekük arcát Palácsik Lilla és Visváder Tamás

Imádnak kétgyermekes szülők lenni.

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás határtalanul boldog: 5 héttel ezelőtt világra jött a második kisfiuk, Ábel. A legfrissebb Story magazinban először mutatták meg a csöppség arcát.

Palácsikék

A Palácsik-Visváder házaspár és a két gyermekük (Forrás: Story – címlap)

Nehéz és fájdalmas volt Lilla első szülése, de reménykedett, hogy a második könnyebb lesz. „Az volt a kívánságom, hogy szülés előtt még nyugodtan megreggelizhessek, Ábel meghallgatta a kérésemet. Amikor beértünk a kórházba, és megvizsgáltak, azt mondták, hogy pár óra múlva megszületik Ábel, aminek nagyon örültem” – mesélte Palácsik Lilla, akinek a férje ugyanúgy izgult a második szülésnél, mint az elsőnél.

Visváder-Palácsik Lilla

Visváder Tamás és Palácsik Lilla a Drágám, add az életed! című műsorban (Forrás: TV2 / Drágám, add az életed! – videó)

Noah nagyon jól fogadta a testvére érkezését, a két kisfiú között kevesebb mint két év van. „Nézegeti, gyönyörködik a testvérében. (…) Két gyerek dupla szeretet, ugyanakkor kétszer annyira fárasztó. (…) Azon elv szerint haladunk, hogy Noah ne sérüljön, ezért az ő napirendjéhez igazítjuk Ábelét. Nagyon betartjuk, hogy ami az egyik gyereknek jár, azt megkapja a másik is” – árulta el Visváder Tamás.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top